Skriv din beskrivning här!

Äntligen fredag

Denna vecka har gått ovanligt segt, eller dagarna rättare sagt. Så det känns skönt att det äntligen är fredag! Efter jobbet så bär det av till min fina kusin Sofia ❤ som bor i Västra Spöland (Vännäs) där jag kommer att stanna till imorgon. Mysigt!
 
gammal bild på oss, då vi var i Mallorca ↓
 

Nässelfeber/nässelutslag

Igårkväll när jag låg framför tvn så började det klia så otroligt mycket på kroppen, trodde först att det var för att jag är torr som jag alltid är på vinterhalvåret. Så kände väl inte att det var något att oroa sig över direkt.
 
Men när det var likadant i morse, och ännu värre nu vid lunch då det började komma fram utslag, så sökte jag det på google. Och symtomen stämmer in väldigt bra på nässelfeber/nässelutslag. Inte kul att sitta på jobbet och vara koncentrerad då det enda man tänker på är hur mycket det kliar. :(
 

we heart it

 
collage gjort på pizap  bilder från we❤it

Dagens frukost #4

 
Bröd - Wasa Frukost Smoothie Hemmagjord på Vaniljyoghurt & jordgubbar.

Dagens frukost #3

 
Bröd - Polarbröd Njalla Flingor - Ica Havrekuddar med vaniljyoghurt & jordgubbar.
 
ÄNTLIGEN FREDAG! 
Nu hoppas jag på att den här dagen går fort så att vi får ta helg någon gång! :) Vilket oväder vi hade igår, det regnade hela dagen men på ett sätt kan ju det vara positivt eftersom då smälter snön fortare ;) Jag vill ha sommar nu!
 

Dagens frukost #2

 
Bröd - Wasa Ljus Fullkorn Flingor - Crunchy jordgubbar & yoghurtflakes Frukt - Kiwi
 
Ännu en dag med en stadig frukost, något som jag börjar ta för vana tror jag. Skönt! För övrigt så har det nu gått över 1,5 vecka sedan jag slutade röka och jag har inte ens tagit ett bloss sedan jag bestämde mig. Fortfarande lika förvånad över hur bra det går :)

Frukost - Det viktigaste målet på dagen

 
Bröd - Wasa Frukost Smoothie - Hemmagjord på Vaniljyoghurt & frysta bär (hallon, blåbär & jordgubbar).
 
Jag har aldrig varit riktigt förtjust i att äta frukost direkt på morgonen, eftersom jag känner mig oftast inte hungrig - speciellt då klockan bara är halv sju på morgonen. Men nu måste jag nästan äta frukost, vare sig jag vill eller inte eftersom annars blir jag så hungrig innan lunch. Och som rubriken lyder - Frukost är ju faktiskt det viktigaste målet på dagen :)

Och så gick det med den uppdateringen..

Nu är den nästan två veckor sedan jag uppdaterade sist. Jag som lovat mig själv att försöka skriva minst en gång per dag..
 
Måndag den 8/4 8:00 (för att vara exakt) så bestämde jag mig för att sluta röka - på riktigt. Och det har jag hållt ända till nu, en vecka senare precis idag. Det känns jätte skönt att jag äntligen har bestämt mig, för det finns verkligen ingenting positivt med att röka. Samtidigt saknar man den efter maten, kaffet och så vidare. Ändå så är jag förvånad över hur smidigt och bra det har gått. Jag påverkas inte mycket av de som röker i min närvaro vilket jag trodde skulle vara den svåraste delen.
 
Sitter på jobbet just nu, och denna vecka börjar jag 7:20 hela veckan och det innebär att jag slutar 16:20, vilket känns jätte skönt då jag slutade 18 förra veckan. Nu hoppas jag på att denna vecka går fort och att snön tinar i samma takt.
 
 
 
 
 
 

Dålig uppdatering

Hela förra veckan låg jag sjuk så därav anledningen till dålig uppdatering. Påskhelgen spenderades i Klimpfjäll med Roberts familj och där finns det ingen som helst internetuppkoppling, vilket jag i och för sig tyckte var ganska skönt ändå.