Skriv din beskrivning här!

Min andra nykterhetskontroll

Dagarna går fortfarande förvånadsvärt fort - redan onsdag! Känns att jag har börjat jobba dagtid, förut jobbade jag alltid mellan 13-21 i över ett års tid. Förstår inte hur jag klarade det, man har inget som helst socialt liv! 
 
I morse på väg till jobbet så blev jag invinkad av polisen för nykterhetskontroll, igen! Jag har haft körkort i snart tre år (den 17 juni) och detta år är första gången som jag blivit stoppad. Jag förstår inte varför man blir så nervös, än fast man vet att man har körkort och att man definitivt är nykter.
 
För övrigt så har jag bett en otroligt duktig tjej att fixa till min design → länk till Jennie. Har själv varit ganska duktig på att fixa egen design, men det är som bortblåst nu. Gick IT-Media på JB-gymmasiet här i Umeå och där fick vi lära oss en hel del om webdesign. Synd bara att jag inte kommer ihåg så mycket nu.
 
Vi hörs senare! ♥
 
 Ps. Inläggen ser lite tråkiga ut utan bilder, jag vet! Men det kommer :)

Italiensk buffé

Helgen går som vanligt alldeles för fort.
 
I fredags så fyllde min älskling år, och det firades på lördagen med våra familjer. Till middag bjöd vi på Italiensk buffé från Ica Gourmet. Pastasallad, parmaskinka som verkade vara den största åtgången, salami etc. Mjukt bröd, mozarella/tomat sallad och en vitlökssås som var to die for enligt mig! :)
 
Gårdagen spenderades framför TVn i princip - bakis nanting. Men mot middagstid började iallafall jag må bättre. Fick för mig att göra en lite mer avancerad middag så jag ställde mig och gjorde pannbiffar med potatisklyftor och löksås. Robert mådde tyvärr inte så bra, så han skippade middagen.
 
Nu sitter jag på jobbet, slutar 16:20. Har fortfarande planer på att uppdatera bloggen mer, men det verkar gå lite trögt.

Ny bikini och strandtunika till sommaren

Gick in på ellos.se för att kolla lite vad dom har för utbud på bikinis i år och då jag fick syn på denna fina strandtunika som ni ser ↓ - Jag som älskar turkost! Tror jag unnar mig och beställer hem den och en ny bikini. Ska ju utomlands 25 maj, så det passar ju utmärkt!
 
länk till tunikan
 
 
länk till bikini-bh;n
 
 
länk till bikinibyxa
(som dom så fint kallar det)

Långsam dag

Och så där gick det med den uppdateringen.
 
Inga upplagda bilder eller recept för den delen efter lördagens (väldigt goda) middag! Det kommer sen. Sitter på jobbet just nu, slutar 18:00. Jobbigaste eller snarare det tråkigaste passet hittills. Vi har 3-veckors scheman där vi börjar antingen 7:00, 7:20, 8:00, 8:20 eller 9:00 hela veckan. Och denna vecka börjar jag klockan 9 och slutar kl 18. Dagen har gått oroligt segt.
 
Vad ska jag skriva mer om? Jo - vädret. Alltså i lördags, blåst och snö är ingen bra kombination! Nu längtar jag bara ännu mer till utomlandsresan. Stället vi ska till heter Rethymnon och ligger i Kreta. Så den 25 maj drar jag och min andra halva dit där vi tillbringar hela 2 veckor. Gick in på YR nu och kollade hur varmt det är under dom veckorna. 29,1° i skuggan ungefär, härligt!
 
 

Kycklingpaj och snöoväder

Min lillasyster Evelina ska övernatta här ikväll, passar perfekt eftersom jag hatar att vara ensam. Robert hade oturen med sig och blev tvungen att fara ut och skotta ikväll, så han kommer väl hem sent inatt skulle jag tro. Skitväder! Just nu håller vi på att göra en supergod (förhoppningsvis!) kycklingpaj med en fräsch sallad vid sidan om. Mums!
 
Lägger upp lite bilder + receptet på kycklingpajen senare :)